A világ legjobb apa-lánya táncai esküvőn!

Egy esküvő megszervezése nem a legkisebb feladatok egyike, sok-sok fejtörést, és jó szervezőkészséget igényel. Ki kell választani a termet, az időpontot, a menüt és az esküvői dj-t, aki a zenét szolgáltatja. És persze a programok! Ma már minden valamirevaló esküvői party-n a hagyományos dolgok mellett, kell, hogy történjen valami más is. Amitől több lesz. És emlékezetes. És amitől mindenki a hasát fogja a nevetéstől.
Bizonyára mindenki volt mostanság olyan esküvőn, ahol volt valamilyen esküvői program. Ez lehet egy vetítés az ifjú pár gyermekkoráról, vagy a találkozásukról, netán mindkettő. És egyre gyakrabban látunk nyitótáncot is, amit szintén az ifjú pár ad elő. Sőt! A legtöbbször ma már nem is a klasszikus értelemben vett nyitótáncról beszélhetünk, hanem azt is megpróbálják vicces formába önteni.

Amerikában és Magyarországon is egyre többször lehet látni olyan videókat, amelyben nem is az ifjú pár ad elő egy megnevettető koreográfiát, hanem a menyasszony és az örömapa. Az esküvőn történő bemutatót több hetes előkészítő munka, gyakorlás és próba előzi meg, amelyhez meg kell találni a megfelelő zenei összeállítást is. A legtöbb tánc ilyenkor is vicces jelleget ölt, mint ahogy azt az alábbi videóban is láthatjuk!

Az alábbi videón pedig a legjobbnak hirdetett apa-lánya videót tekinthetjük meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*