A világ legkülönösebb motorkerékpárjai

Nos, láttunk már pár furcsaságot az utakon, de ez az összeállítás a világ valóban legfurább motorkerékpárjait gyűjtötte össze.

Tűsarkú motorbicikli

Oké, a nők is szeretnek motorozni, és íme, egy példány ami alighanem a legtöbb hölgy szívélt megdobogtatja. Az egy más kérdés, hogy vajon a hazai rendőrök mit szólnának, egy ilyen motor láttán.

tűsarkú motorbicikli

Fura motor

Nos, kérdés az is, hogy ez a valami nevezhető-e egyáltalán motornak. Az biztos, hogy az alapja valaha egy motor volt, de hogy a kerekei mire is hasonlítanak pontosan, az egy nagy kérdés.

furcsa motorbicikli

Óriás motor

Aki már motorozott életében, az valószínűleg megtapasztalta azt is, hogy az autósok és teherautósok, ha lassabbak is, de fizikai erőfölényben vannak a motorokkal szemben. Ezidáig. Ez a motor ugyanis, komoly vetélytársa, bármelyik személyautónak.

Óriás motor

Ukrán motorkerékpár

Ez a lánctalpas motorkerékpár most igazán jól jöhetne a szomszédos Ukrajnában, de azt hiszem itthon is szívesen tartaná a garázsában néhány military fan.

Ukrán motorkerékpár

Boci-moci

Boci motor

Mit tegyen a gazdálkodó, ha a jószágai megijednek, amikor közelít a motorján. Nos álcázza a motorját egy tehénnek. Probléma megoldva.

Forrás:Motoralkatrész kis- és nagykereskedelem

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*