Bicikliző kutya, és más elképesztő videók

Egy kutya mindent megtenne a gazdájáért. Még biciklizni is megtanul, ha kell.

Tandemkutya

Az alábbi videó az Animal Planetről származik, ahol különböző dolgokra idomítják be a kutyákat. Van aki arra tanítja meg a kutyáját, hogy a strandoló lányok törölközőjét lopja el, míg az alábbi videón az látható, hogy egy ifjú hölgy kutyája tandembiciklin pedálozik gazdáját követve.

Ahogy írtuk egy kutya mindenre képes a gazdájáért.

Normann, a csodakutya

De ez még csak a kezdet, hiszen valljuk be őszintén itt azért elsősorban a gazda hajtott a biciklit, a kutya inkább csak potyautas volt. Van azonban egy kutya, amelyik tényleg képes bicikliznő. Ő Normann. Norman egy francia juhászkutya, aki egyedül is képes kerékpározni és ezt több videó is bizonyítja. Sajnos Norman az egyensúlyozásban még nem igazán nyerő, ezért a támasztókerekeket még használna kell. De ez a videó már 4 éves. Könnyen lehet, hogy Normann azóta megtanult már segítség nélkül is biciklizni.

És az utolsó kutyás-biciklis videó, ami egyenesen A Guiness Világrekorodok hivatalos oldaláról származik. A videóban két dalmata verseng a Világ leggyorsabban bicikliző kutyája címért. A dalmaták Triciklin feszülnek neki az elképesztő 20 méteres távnak. És lelőjük a poént is a kék színekben versenyző kutya lesz a nyertes.

Via: kerekparom.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*