Buckingham Palota: Egy meztelen férfi mászott ki az ablakon…

Várjunk csak, micsoda?! És tényleg! Egy, a Buckingham Palota ablakán kimászó meztelen férfi borzolja a kedélyeket az interneten. Nézd meg a videót alul!
A dolgok kezdenek furcsává válni a Buckingham Palotában! Egy sokkoló videó kering az interneten, amelyen egy férfi meztelenül mászik ki a királyi rezidencia egyik ablakán, és csúszik le egy lepedőkből készített kötélen. Lehetséges, hogy ez az esemény valóban megtörtént, és ki ez a férfi, aki ilyet merészel?

Ez vagy egy hihetetlen, vidám pillanat lefilmezése volt gyanútlan turisták részéről vagy egyszerűen csak átverés. A videót február 27-én töltötték fel a YouTube-ra és az emberek azóta viccelődnek a meztelen emberen.

A videón egy pár turista a királyi őrségváltást szemléli, amikor felfedezik, hogy valami történik a Buckingham Palota egyik műanyag ablakában. Egy férfi tűnik fel, aki a jelek szerint, megpróbál elmenekülni valami vagy valaki elől, és ehhez összekötözött lepedőket használ fel. Teljesen meztelenül csúszik le a kötélen a palota fala mentén, mielőtt elengedi a kötelet.

A videó kapcsán sok kérdés merülhet fel bennünk. Először is, ha ez a videó valós, aggódnunk kell a meztelen férfi miatt, ugyanis elengedte a kötelet, mielőtt földet ért volna, és a videón jól látszik, amint zuhanni kezd. Még két dolgot leírunk, hogy eldönthessük.

Jon Rosling megkísérelte, hogy leleplezi ezt a vírus-videót. Rámutatott néhány különbségre a videón látható Buckingham Palota és az igazi Palota között. A valódi palota arany árnyalatúbb, mint ahogy a videón látható. A másik, hogy a feltöltő YouTube fiókjában ez az egyetlen feltöltött videó, ami igencsak gyanússá teszi a videót.

A másik kérdés: a Buckingham Palotának nincs biztonsági szolgálata? Nem gondolod, hogy hallottunk volna még a meztelen férfiről, ha az a királyok házából menekült volna?

Mindezek ellenére még hitelt is adhatunk a videónak, mivel eléggé hiteles. Ez a videó nagyon valóságosnak tűnik, és az is lehet. Azonban mégis az az érzésünk, hogy ez egy lenyűgöző hamisított, átdolgozott videó. Taps a feltöltőnek!

Szerinted igazi vagy csak átverés?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*