Elképesztően kreatív bútor-átalakulások!

A legtöbb lakásban vagy családi házban általában nincs elegendő hely arra, hogy egy komplett vendégszobát tartsunk fent, jó, ha rendelkezik a család egy ággyá alakítható kanapéval, ami szükség esetén vendégágyként is funkcionál. Ezt vendég érkezése esetén szétnyithatjuk és megoldott az éjszakai elhelyezés. Ám a kisebb lakások tulajdonosai a legtöbbször még ezzel sem rendelkeznek, hiszen a lakások méretei csak azt teszik lehetővé, hogy legyen egy gyerekszoba, egy háló (bár sokszor találunk lakásokban olyan megoldásokat, hogy a nappali egyben a szülők hálójaként funkcionál, és este szétnyitják az ülőgarnitúrát, nappal összecsukják.)
Az alábbi videóban éppen olyan bútor-átalakításokat látunk, amelyek rendkívül ötletesek és kreatívak, sokan megirigyelhetjük őket. Például az a falba épített ágy, amely egy-két mozdulattal lenyitható, és még az alatta lévő asztalról sem kell elpakolnunk, annyira praktikus a kialakítása!
Az ágy mellett a másik gondot vendégek érkezésekor az étkezés megoldása adja, hiszen a családok nem rendelkeznek akkora ebédlőasztallal, amihez minden vendéget le tudnának ültetni. Ilyenkor jönnek jól a videón látható kreatív megoldások: a dohányzóasztalból néhány mozdulat segítségével hatalmas asztalfelületet kaphatunk, így mindenkinek jut elegendő hely!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*