Fénylő Zoé: A halloweeni LED pálcikaember-jelmez, ami felvillanyozta az internetet

avagy mit kapsz, ha kombinálod a LED lámpákat, egy sötét jelmezt és egy kisgyereket? Egy briliáns Halloween-jelmez és egy vállalkozás beindulása  

 Ha Halloween jelmezről van szó, a legtöbb szülő valószínűleg nagy fekete szemeteszsákokban, valami kis arcfestékben és talán egy tökre emlékeztető fejfedőben gondolkozik, ám Royce Hutain nem így tett.

Az előző évi Halloween alkalmával, Hutain lánya, Zoé internet-szenzációvá vált, amikor apja LED lámpákat csatlakoztatott a fekete jelmezére, amivel olyan hatást ért el, mintha egy sovány pálcika-emberke lenne.

Zoé halloween-i jelmezének rövid youtube videója vírusként terjedt el az interneten és még a helyi TV-be is behívták őket, a Jó reggelt, Amerika és Jimmy Kimmel élő műsorába. A Youtube-on a videó ezidáig 22 millió letöltést ért el. A TV-beli szereplés után Hutain több mint 1000 e-mailt kapott az emberektől, akik mind azt kérdezték, hol juthatnának hozzá hasonló jelmezekhez. Egy év alatt az apa egy tisztességes vállalkozást épített fel a LED-es jelmezekből.

„Soha nem gondoltam addig üzletre, amíg a kérések meg nem indultak felém,” magyarázza Hutain a weboldalán. „Világos volt, hogy meg kell találnom a módját, hogyan juttassam el a jelmezt mindenkihez, hogy megörvendeztessem velük őket és megnevettethessék velük a saját szomszédjaikat.”

Az eredmény a „Glowy Zoey” (Fénylő Zoé) – egy online vállalkozás, mely LED-del kombinált pálcikaemberke jelmezeket árul felnőtteknek, gyermekeknek és totyogóknak is. Zoé Minnie egér pálcika-jelmeze, amit a videóban visel, egy egyszeri alkalomra készült a Disney-World-be való utazáshoz. A jelmez 372 többszínű LED-ből áll, és tartozik hozzá egy mikrofon is, hogy a hangokrat is hallani lehessen.

Az eredeti videó pedig megnézhető itt:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*