Ha megtudod miért vágatta le ez a 6 éves kislány a haját..zokogni kezdesz


Charlie Tillotson egy hat esztendős kis hercegnő Angliából. Charlie sose engedte levágatni a haját, és mindent megtett azért, hogy szőke hajkoronáját megvédje és ápolja: “Azt akarta mindig, hogy olyan hosszú legyen, mint egy tündérhercegnőé” – mondta el az apukája.

kislány haja

De egy napon, Charlie élete megváltozott, amikor a TV-ben egy riportot látott egy kislányról, aki a rák ellen küzdött. Charlie elhatározta, hogy levágatja hajkoronáját, hogy így segíthesse a beteg kislány támogatására létrehozott alapítványt.

És Charlie nem állt meg itt! Elindult, hogy pénzt gyűjtsön a rákkal küzdő gyermekek számára.

Charlie apja nagyon büszke volt a lányára. “Odajött hozzám…és azt mondta:Apa, nem bánnád, ha levágatnám a hajamat, hogy egy beteg gyereken segítsek?”

Charlie levágatta gyönyörű hosszú haját és összegyűjtött 2200 dollárt, azaz mintegy félmillió forintot a beteg gyermekek javára. Charlie most újra növeszti a haját, de nem azért, hogy olyan legyen, mint egy királylány, hanem azért, hogy újra segíteni tudjon.

Sidmouth, Charlie szülővárosa a kislányt a városka hercegnőjévé választotta, aki királyi trónusban fog majd felvonulni a  város karneválján.

Kép forrása: Rianne at The Upper Cut, Sidmouth

Forrás: Huffington Post