Házi kedvencek csúszkálnak a laminált padlón

Imádjuk a laminált padlót. Még a kétbalkezes apukák is le tudják rakni, egyszerű takarítani, és modern.

Vannak azonban, akik utálják a laminált padlót. És ezek pedig nem mások, mint házi kedvenceink.

Az alábbi videóban vicces jelenetek sora látható, ahol kutyák, macskák csúszkálnak, bukfenceznek, vagy éppen repülnek a laminált padlókon.

Az újonnan lerakott, tehát teljesen karcmentes laminált, ugyanis valóban olyan tud lenni házi kedvenceink számára, mint a tükörjég. A kutyák lába ugyanis a természetben fellehető egyenetlen talajon ideális, de a teljesen sík, minden egyetlenségtől mentes felület rémálom a számukra.

És tegyük hozzá, a gyerekek is könnyen elcsúszhatnak laminált padlókon, tehát érdemes erre is ügyelni! De azért mégse mondjunk le róla.

Kutatások bizonyították, hogy a babák kemény felületen könnyebben megtanulnak járni, mint a puha szőnyegeken. Bár a laminált padló is tartalmaz mesterséges összetevőket a padlószőnyegek lényegesen többet. Ezeket sokkal nehezebb takarítani és lényegesen több allergén anyagot is tartalmaznak.

Ha házi kedvencet tartunk, bár lehet, hogy csúszkálni fog először a laminált padlón, de egyvalami biztos: a lakás sokkal könnyebben tisztán tartható a kutya és macskaszőrtől, mintha a háziállat a szőnyegen járkálna.

Szóval ne sajnáljuk házi kedvenceinket. Lehet, hogy csúszkálnak egy kicsit, de legalább javul az egyensúlyérzékük.

Tipp: Jepetto.hu – laminált padló lerakása videók

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*