Kinder Unboxing – új őrület a neten

Az internet mindig is tele van furcsa és megmagyarázhatatlan oldalakkal, és ezek között is a videók okozzák olykor a legnagyobb meglepetést. Ennek van egy racionális oldala is, ugyanis a Youtube megmutatja, hogy egy-egy videót hányan tekintettek meg.

Nos az új őrület vagy meglepetés a Kinder-tojás nyitogató videók. Ki gondolná, hogy milliókat érdekel az, hogy valaki kinyit egy kindertoját. Na és azt ki hinné el, hogy egy ilyen videót akár százmillióan is megnéznek? Nem sokan, pedig ez a helyzet. A Kinder-nyitogató videóknak gyakran több tíz, olykor százmilliós nézettsége van. Furcsa világban élünk az már bizonyos.

Az unboxing videók esetében nem csak a Kinder-tojásos videók a népszerűek. Ma már a webáruházakban is egyre gyakrabban találkozunk olyan videóval, amikor valaki kinyit egy bontatlan játékot. Lehet ez egy társasjáték, egy plüssjáték, vagy egy cupcake baba is. Ezeknek a videóknak is több tíz vagy százezres, olykor milliós nézettségük van.

Szeretjük a meglepetéseket és kíváncsiak vagyunk rá, hogy mi van a dobozban. Ha pedig egy játékot szeretnénk megvásárolni, akkor az ilyen unboxing videók hasznosak is, hiszen meglátjuk, hogy mi van a díszes dobozon belül. Az amire vágyunk, vagy esetleg a töltőanyag több, mint a lényeg?

Figyelem! Az unboxing videók kifejezetten addiktívak, csak akkor nézzünk meg egy ilyet, ha ellen tudunk állni a kísértésnek, hogy megnézzük a következőt, aztán a következőt, aztán csak még egy utolsót, aztán a legeslegutolsót, aztán..

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*