Őrült öröm egy távirányító láttán…

Akárhogy is hívjuk: távirányító, univerzális távirányító, távkapcsoló, ez az eszköz lehetővé teszi, hogy hatékonyabban és valljuk be, kényelmesebben (avagy lustábban) tévézhessünk.
Olyannyira megszoktuk már a jelenlétét, és olyannyira rá támaszkodunk, hogy felbosszant, ha nem találjuk, vagy nem tudjuk kicserélni benne a lemerült elemet, és nélkülöznünk kell a használatát pár napig.
Ám ennek ellenére sem tudunk soha úgy nézni egy távirányítóra, vagy úgy örülni annak, ha előkerül, ahogy ezt az a kisbaba teszi, itt a videón. Néha a legegyszerűbb dolgoknak is lehet örülni, ahogy ez az alábbi videón is látszik, nem kell sok a kicsi boldogságához. A kisfiú arckifejezése mindent elárul: az izgatott örömöt, a felfokozott érzelmeket, a birtoklás utáni csillapíthatatlan vágyat.
A videónak az alábbi címet adták: „Egy buta kisfiú őrülten megörül a távirányító látványának”, ám a következő is lehetne a címe: „A buta szülők túlterhelik egy szegény kiskölyök érzékeit”.
Csak nézzük, és óhatatlanul mosolyra görbül a szánk, majd megnézzük újra és újra, és elgondolkozunk rajta, vajon mi mikor örültünk ennyire valaminek, ami ennyire egyszerű. Jó lenne, ha felnőttkorunkra sem felejtenénk el így örülni! Nem véletlen az egymillió feletti nézettség…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*