Vicces esküvői videók

Levegőbe repülő menyasszony, kigyulladó ruha, tóba eső karikagyűrű. Tagadhatatlan, hogy ha vicces videóról van szó, akkor a kategória királya az esküvői videók.

Hogy miért? Nos talán azért, mert az esküvő életünk nagy és megismételhetetlen eseménye (nos, rendben, van aki megismétli, de azért mindig az első az igazi).

Ilyenkor mindenki felveszi legjobb ruháját, a nők estélyi ruhát öltenek, a férfiak szmokingban feszítenek, a menyasszony pedig már egy évet töltött idáig a tökéletes ruha megtalálásával. Minden tökéletes, vagy legalábbis azt akarjuk, hogy tökéletes legyen, és hát ha ilyenkor valami közbejön, azt egy életen keresztül emlegetjük. Mi is és a násznép is.

Szóval itt aztán mindennek tökéletesnek kell lennie, de ez sajnos ( vagy szerencsére) nem mindenkinek jön össze.

Az alábbi videóösszeállítás az idei év legdurvább és legviccesebb esküvői sztorijait gyűjtötte egy csokorba. Szerencsére, ahogy terjednek az okostelefonok, úgy lesznek ezek a videók egyre gyakoribbak.

Láthatjuk, ahogy a mennyasszonyi ruhába öltözött ifjú ara durván húsz métert repül a levegőbe, hogy aztán a vízbe csobbanjon.

Vagy, ahogy kigyullad a kamerás ruhája, mert ugye a gyertya kötelező, de igencsak veszélyes eleme az esküvői szertartásoknak.

A fenti összeállítás csak egy a neten található millió videó közül. Válogassunk kedvünkre!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*