Milyen felszerelés és ruha kell a síszezonra?

síelés

A síszezonnak nem szabad megfelelő felszerelés és ruha nélkül nekivágni, erről szól ez a bejegyzés.

A felszerelés

Minden sportolónak, legyen az amatőr vagy profi, gondoskodnia kell a síszezon felszereléséről. Nézze meg, minden rendben van -e, amit az előző szezonban használt. Vizsgálja meg a snowboardot és a sílécet. Ha repedések vagy egyéb problémák vannak, azonnal forduljon a megfelelő szervizközponthoz segítségért. A berendezések tisztítása és karbantartása szintén garantálja a zavartalan téli élményeket. Ellenőrizze a cipőt minden tulajdonságával és rögzítési rendszerével. Ha például valami nem működik a gépén, azonnal vigye javításra. Ha a cipője kényelmetlenül néz ki, vagy gondot okoz a viselése, általában le kell cserélnie. A stabil cipő jó lábtámaszt is garantál, hogy ne terhelje és ne sértse meg a bokáját.

Ne hagyja ki a sisakot és a szemüveget. Ha a korábbi években problémái voltak a látással, vagy a szemüvege nem volt kényelmes, keressen újat. A jó láthatóság az egyik legfontosabb dolog, hogy a lehető legkényelmesebb legyen vezetés közben, és ne függjön a nap ragyogásától és a sugarak hóvisszaverődésétől. Bármilyen ilyen eltérés vagy figyelemelterelés a pálya összeomlásához vezethet, különösen akkor, ha a síszezonban az egyik legforgalmasabb. A sisakot erősen kell rögzíteni és az Ön igényeihez kell igazítani. A berendezésnek nem kell vadonatújnak lennie, de ha használtat vásárol, győződjön meg róla, hogy megfelelően karbantartott és hosszabb ideig használható.

Ruházat a síszezonra

Valószínűleg különleges téli ruhái vannak elrejtve valahol a szekrényben, és várják, hogy kivegye őket. Na mindegy, nézd át. Lehet, hogy újat kell vásárolnia, ha a régi nem felel meg Önnek. Ha csak kisebb javításokra van szükség, azokat a síszezon kezdete előtt el kell végezni.

A termikus fehérnemű szintén nagyon fontos, ezért ügyeljen arra, hogy minőségi legyen. Ha a ruha nem kényelmes számodra, ez csak egyet garantál – kellemetlen érzés és természetesen kellemetlen élmény a pályán. Ne feledkezzen meg egyetlen részletről sem. Kezdje kesztyűvel, és vegye igénybe a kifejezetten lovagláshoz tervezett különleges téli ruhákat.

Ajánlott cikkek